Våre Medarbeidere

Frisør / Daglig Leder

Silje Simonsen

Silje er frisør og personen bak konseptet av Yourtime frisør & velvære. Silje startet salongen i 2019 men reisen mot drømmen om å drive for seg selv startet i 2009 da hun begynte sin utdanning for å bli frisør (fagbrev i 2012). I ettertid har hun spesialisert seg innen extentions, keratin-behandling, herreklipp og alle bleike behandlinger av hår. Vi er også en ledende salong innen "glitter tensels hår"

  • Hun er også sertifisert i voksing av kroppshår med «lycon precision waxing I 2020
  • Skinfade herre kurs med karam barber i 2020
  • Browlamination med browbomber i 2022

For Silje er det viktig at kunden er i fokus. Det er viktig å prioritere kursing for å holde seg oppdatert på nye trender, slik hun kan være den beste frisøren for deg.

Tlf.: 482 64 371

E-post: post@yourtime.no

Frisør

Milena

2. års frisørlærling på vei mot å ta svennebrev (2023). Videre vil hun fordype seg mere inn i afro hår, herreklipp, salg og produktutvikling. Frem til nå legger hun mye striper og liker å jobbe med farger. For Milena er det viktig å holde seg oppdatert på hva som er i vinden om dagen samt sette av god tid og ha en god kommunikasjon med  kunden både før, under og etter behandling.

Frisør

Lilly

Lilly er frisør og nyeste tilskudd til Yourtime frisør & velvære. Lilly startet i desember 2022 og satset på drømmen om å drive for seg selv.Tok utdannelse gjennom frisør og hudpleie instituttet i sandnes og fagbrev gjennom modern design i 2019. I ettertid har hun spesialisert seg innen balayage og stripe teknikker, og spisset sin kompetanse her. Lilly elsker å jobbe med farger og store prosjekter som hair extensions og keratin behandlinger. 

For Lilly er det viktig at kunden er i fokus, og føler en god energi når de sitter i stolen. Hun setter gjerne av litt ekstra god tid for god oppfølging og kommunikasjon både før, under og etter behandling. Lilly har hjerte for sosiale medier og holder seg til enhver tid oppdatert på hva som trender og nye ting innen faget. Hun synes også det er viktig å prioritere kursing slik at hun hele tiden kan gi deg akkurat det du ønsker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Abonner på vårt nyhetsbrev for innsidenyheter, produktlanseringer og mer!